• fb
  • yb
 067 539-06-80
 050 303-24-19
 
У вашому кошику
0 Пусто
Кава свіжого обсмаження: чому потрібно вибрати саме її. Інтернет-магазин "Веселівка" – звикай до натурального

Чому свіжообсмажена кава, а не будь-яка інша? Ви напевно подумаєте, що зараз я буду вихваляти свій товар. Так і є, обов’язково саме це я і буду робити. Але ж хіба не справедливо на гарне говорити, що воно гарне, а на г… говорити, що воно г…? Якщо я не правий, поправте, я не проти. У своїй крамниці я пропоную каву свіжого обсмаження, бо переконаний, що вона краща за звичайну каву. Спробую аргументувати.

 

Перша причина – аромат.

 

Зерна свіжообсмаженої кави більш ароматні, ніж будь-які інші, особливо, взяті з полиці супермаркета, де вони стояли не один місяць.

Та ви й самі можете переконатися: відкрийте пакет з кавою з супермаркета і втягніть носом аромат кави.

Так, він є, та не надто і виразний і зовсім слабенький.

А тепер відкрийте пакет з зернами, які було недавно обсмажено: аромат кави просто заворожить ваш ніс і зробить вас прихильником свіжообсмаженої кави назавжди.

 

Друга причина – більше користі.

 

Так стверджують фахівці і я їм вірю: у свіжообсмаженій каві більше корисних речовин, які і забезпечують для кави свіжого обсмаження репутацію антиоксиданта, тобто допомагають організму позбуватися так званих «вільних радикалів».

Про ці радикали ви можете почитати багато матеріалів, головне, ж про що ви повинні знати, що вільні радикали прискорюють процес старіння. Т

о ж скажіть, воно вам треба?

Так і хочеться сказати: пийте свіжообсмажену каву – залишайтеся молодими!

Хотілося б, та будемо відвертими: ми старіємо з багатьох причин.

Але хіба не чудово, хоча б трохи призупинити його, поєднавши це з насолодою ароматним напоєм.

 

Третя причина – смак.

 

Смак свіжообсмаженої кави у порівнянні з кавою, яка зберігалася тривалий час, значно кращий.

Все, що ми пишемо в характеристиках сортів кави, доречне саме для свіжообсмаженої кави.

Гурмани стверджують, що кава свіжого обсмажування має більш глибокий смак, смакові грані немов розкриваються, в результаті чого поціновувач кавового напою отримує максимум задоволення.

 

Причина четверта – натуральність.

 

Свіжообсмажена кава просто обсмажується, а не обробляється якими-небудь хімікатами.

В процесі обсмажування розкриваються всі її природні внутрішні аромати і смакові властивості, а не досягаються за рахунок додавання ароматизаторів.

Саме тому ми пропонуємо в нашій крамниці не будь-яку каву, а саме свіжообсмажену, прагнучи водночас максимально скоротити шлях зерен до вашої чашки.

 

Що ж, аргументів ЗА свіжообсмажену каву набралося чимало.

 

А вже для прихильників свіжообсмаженої кави дам декілька порад, які допоможуть якомога довше утримувати приємні і корисні властивості кавових зерен.

 

Порада 1.

 

Намагайтеся максимально скоротити шлях від покупки свіжообсмаженої кави до часу її споживання.

Щодо нас, то ми отримуємо каву від виробника безпосередньо під ваше замовлення, щоб ви отримали максимально свіжий продукт.

 

Порада 2.

 

Краще, якщо молоти зерна безпосередньо перед приготуванням напою, через те, що змелена кава швидко втрачає свій аромат і смак.

 

Порада 3.

 

Забезпечте максимальний захист свіжообсмажених кавових зерен від контакту з повітрям і світлом.

Тримайте каву у щільно закритій світлонепроникній упаковці.

 

То що, стаєте в лави прихильників кави свіжого обсмаження?

 

Інтернет-крамниця «Веселівка» закликає вас не лише до споживання натурального, а й найкращого!

 

Віктор Чубенко, власник крамниці

 

Перейти в каталог кави для вибору сорту